Tuesday, December 7, 2010

winksleepfriend

akak , awat tak amik ELMO ni ?
kan eka da bagi ?
hmm ?
lupee  :)

Fatina , awak mahu ini tak ?
COOKIE MONSTER ?
nanti naik sem saya bagi yee?
:)

ZOE , name dia.
duk kat katil je keje..

BIG BIRD , hmm
sangat besar tapi saya ade yg kecil jee
:)

BERT
kalau tgk kat SESAME STREET..sgtlaa suke bergaduh dgn kawan bilik dia
lupelaa name..hehe
:)

SHERLOCK HEMLOCK
hmm , penyiasat konon.
:p

GUY SMILEY
pengacara yang PERASAN !

BENNY RABBIT
baik , tapi grumpy sikit..hhehehhe
kaka , ade macam BB tak ?

SNUFFY ,
ni jantan taw !
tapi ade bulu mata

ATISY & SHANE
sweet kan dorang ?
dapat time SUKOL
030810
WEE :D

NIABEAR
dania yang bagi ni , my ANGEL
hehe
thankyou nia..
<3

FIONA
my first katak bear.
enda gave me
<3

FREDDIE
enda also gave me
a big one.
thankyou enda for both of it.
<3

TEDDY
this is what he gave me after we declared
received on 031010
thankyou awak.!!
<3
ALL of those things accompany me while sleeping , hehe
love them..
sampai abah cakap , eka tak rimas ke banyakbanyak??
tapi nk buat camne , orang keep bagi takan nak buang ?
ye takk ?
haha..


winkwink
:)

3 comments:

  1. azi pun banyak, dah siap letak sume dalam begggg

    ReplyDelete
  2. suka gila elmo tuh...mane awk beli wawan?

    ReplyDelete
  3. kak nurul , beli mane ?
    saya pun tatahu.....
    heee :)

    ReplyDelete