Friday, December 31, 2010

new year

new year comes , a new book open I guess..
old book of 2010 , becomes a memory and lesson..
to be a new and better person !!
:)
thankyou for all of my beloved friends , which have been together
for all times !
i  appreciates it , thankyou !



three :)

it's three months !
heee..
but in awhile , I thought.. an achievement okayy ?
rather than 2 days , huh ?

sayangg , thankyou for everything
:)

just be yourself okay, sayangg ?

b, u r my firework !
iloveyousomuchsayangg

thankyou SMH
you have taught me a lot , my dear.. thankyou 

saya sayang awak tahu !
terima kasih atas segalanya
<3


Sunday, December 26, 2010


kepada  nas , ayie..
maaf kerana tidak dapat mengikuti ke perlawanan sebentar tadi..
ada hal yang tak dpt dielak..
maaf sama sekali..
tapi ,
waa jeles ohh..
kalian disana :'(
mesti havoc kannn ??
huhuhuhuhuh
tra , sorryy :(

congrates..
to 
  SKUAD HARIMAU MALAYA..
heheheh

good job.. lagilagi
 10 hebatt !


BF lagi satuu

tuah berkahwin orang kata..
tu yang semangat tuu main !
:)

Thursday, December 23, 2010

saya rindu awak tahu !

saya nak cakap satu benda jee sekarang..
tapi rasa nak jerit pun ade gak..
heee :)



saya rindu awak tahu !



itu yang saya nak cakap , sekarang !
heee :D
AWAK , 
SAYA SAYANG AWAK  !







haa , nak tahu ?
rupenyee senior sekola saya dapat masuk UiTM Melaka ,
sama pulak dgn saya..
tapi kali ni saya jadi senior dia..
haha !
senior 4 sem awal.. heeee
:D
Redha , welcome to UiTM Melaka..
haha , u bwk kereta kann ?
nnti bg  I pakai..
I da bagi u pakai nama I nak bawak keta..
heeee :)

ALL THE BEST !
MASSCOMERS  ;)

kerja gila kami ber-4..

ini antara kerja gilaa yang kami ber-4 sukee sangat buat..
hahaha..
sebenarnya banyak lagi vid.. tapi dah ter-delete..
tinggal yang ni jee..
heheheh
enjoy !


video

Wednesday, December 22, 2010

lendu

lama sungguh tinggalkan tempat ni berhabuk kann ??
mmg rindu nak menaip..tapi kesuntukan masa..
maaf yee , kawan-kawan..
hehehee :D


papepun , alaaaa..
tinggal seminggu je kat rumah ??
ohh , tidak !!
nak duk rumah lagi...
macam mana laa nanti.. tak duk rumah lagi..
rindu nak gaduh ngan adikadik.. lagilagi BABY BUSUK !
huhuhuhu :(
 and berat hati jugaa..nak baliksane sebab sorang dari kamii dah pergi FT, kat Shah Alam..
dah rezeki masinmasing kann ? nak buat camne..
tambah dengan tu..
nanti memang dapat roomie baru.. tapi harap boleh kamcheng laa....
and bukan  yang suka sakitkan hati orang.. hope so...
:)


harap jugaa , tahun baru .. menjadi platform baru untuk melangkah kejayaan..
'chewahh , pandai bermadah budak ni '
haha , tak disangkaa tertaip ayat sebegitu..
kalau tak balik lendu , boleh ??
tapi  separuh hati lagi cakap nak balik lendu !!
:(
heeeeee :D



Wednesday, December 15, 2010

sampai hati..

awak ,
FATINA..saya akan rindu awak..
awak memang betulbetul nak pergi kee ??
tapelaa , saya redha jee awak pergi kann ?
awak...
saya dengan Fatins mesti konfirm dapat org baru dalam bilik tu..cane ?
hmm..
awak ni..tak kesian kan KAMI kee?
kami  akan rindu hilai tawa , menangis , menyanyi dalam bilik air samasama..
saya rindu itu.. awak tahu ?
awak...
saya tahu awak dah buktikan dekat SI DIA.. yang awk dapat fast track tu kann ?
GREAT.. hehe
awak , nanti terpaksa laa saya dgn fatins g pasar berdua kann ??
pastu..saya rindu nnti kita study samasama..
semua yang kita lakukan bersama..saya rindu semua tu awak..
awak , nanti tinggal kita dgn fatins jee , duk study kat bilik tv sampai pagi..huhu
awak , SAYA SAYANGG ,RINDU awak SANGATSANGAT..awak tahu?
nnti kita hangout..
saya nk lepas geram rindu kat awak..
okayy??
fatin adawiyah
saya sayang awak tahu!!
<3 <3 <3

dalam ingatan

Tuesday, December 14, 2010

tukang kebun pun ada..
bagus kann ??

afiq my driver ,
haha

atiq poyo !

my new car !
smart isn't it ??
atok , hehe
comel tak ?
tu yg cucu dia pungg COMEL.. hahahaha :D

in Kuantan , find peace.
hehe.
what a fun thing happen through 3 days been here.
rasa macam nak duduk sini jee sampai bilabila..
boleh ??
hmm ?
boleh rasenye..
hahah
:D

Tuesday, December 7, 2010

winksleepfriend

akak , awat tak amik ELMO ni ?
kan eka da bagi ?
hmm ?
lupee  :)

Fatina , awak mahu ini tak ?
COOKIE MONSTER ?
nanti naik sem saya bagi yee?
:)

ZOE , name dia.
duk kat katil je keje..

BIG BIRD , hmm
sangat besar tapi saya ade yg kecil jee
:)

BERT
kalau tgk kat SESAME STREET..sgtlaa suke bergaduh dgn kawan bilik dia
lupelaa name..hehe
:)

SHERLOCK HEMLOCK
hmm , penyiasat konon.
:p

GUY SMILEY
pengacara yang PERASAN !

BENNY RABBIT
baik , tapi grumpy sikit..hhehehhe
kaka , ade macam BB tak ?

SNUFFY ,
ni jantan taw !
tapi ade bulu mata

ATISY & SHANE
sweet kan dorang ?
dapat time SUKOL
030810
WEE :D

NIABEAR
dania yang bagi ni , my ANGEL
hehe
thankyou nia..
<3

FIONA
my first katak bear.
enda gave me
<3

FREDDIE
enda also gave me
a big one.
thankyou enda for both of it.
<3

TEDDY
this is what he gave me after we declared
received on 031010
thankyou awak.!!
<3
ALL of those things accompany me while sleeping , hehe
love them..
sampai abah cakap , eka tak rimas ke banyakbanyak??
tapi nk buat camne , orang keep bagi takan nak buang ?
ye takk ?
haha..


winkwink
:)

hippo vs B A T

okayy , first of all..
hippo vs bat


semua berlaku angkara tak cukup tidur.
tapi si hippo kann ? dapat tidur , memang terbongkang.. haha
setelah beberapa hari kerja , tidur pun macam tak..dapat tidur awal seronok wooo..
nak tahu kenapa hippo , kenapa bat ?
hippo : eka , kuat tidur..letak kepala jee boom tidur..went farfar away..
bat : smh , sebab dia..siang tidur , malam berjaga..lebih kurang macam tulaa..
nak jadikan cerita laa kann , satu hari ni..
SMH call patu borakborak boleh pulak tertido..
tibatiba terjaga..


smh : awak macam mane ? , okayy tak ?
eka : ape yang macam mane ?
smh : sajak tadi ?
eka : haaa? mm...
smh : awak..
eka : iyee , hehe..sorry...
smh : mm, tidur ?
eka : a'ah , sori nyny tidur..tulaa , lain kali ber-sajak lagi..kan orang dah tidur??
smh : hahaha , awak ni kelakar laa orang bagi sajak boleh tidur.huh..
eka : alaaa , sorilaaa..mengantuk dah pukul brape pun kann ? hmm ?
smh : tapelaa..awak ngantuk kann? bangun kul brape pulak.. haaaa
eka : time tidur bagi poem , ade ke patut? haa ? haa ?? , btw , thankyou awak..pagipagi  
         mcm ni da buat saya  terkelu..hehe :P
smh : hehe,sayangg awak.!


p/s : yang lain saya cut yee..hehehe


moral of the story , kapada sesiapa yang nak bagi sajak pun tengok waktu yee..nanti jadi macam boyfriend saya ni yang nasib dapat girlfriend yang KUAT TIDO !! 
 <3 <3 <3
hahaha..

list of T H E M

S M H -awak , tabah je kann ? hadapi perangai kita ?
kerana sudi terima kita seadanya..
thankyousayangg.. <3
te
N F Z - awak , terimakasih kerana sudi jadi sahabat saya
<3
N S A-awak , teman.rakan.sahabat.kakak.kongsi segalanya di pondok ?
<3

H F- awak , terima kasih atas segalanya.rakan paling lama saya kenal ?
<3

F A M & F S I
BEST
ROOMIES I HAVE EVER GOT !!
<3 <3


M F A - awak adik yang sangatsangat faham saya tahu ?
walaupun agak menyusahkan..haha , sayang kaw gemok !
:p
p/s : nurul , jgn mara yee :)


 angah dan achik , sayangg kamu ! siblings seronok dgn DIB bersama korang..serious ! <3
N A S - echah..rindu awak..
:(
<3

NAS R - terima kasih anggap eka kawan nas..dan terima kasih jadi kawan yg baik
<3

M A A - ayie , terima kasih..eka tade gamba ayie sorang tu yg amek gamba ni.. haha..
:)
terima kasih sudi terima eka jadi kawan ayie..
<3

 Kalau  tiada mereka yang selalu ade disamping kita siapa lagi , kann ??
jadi mereka adalah antara yang menyumbang kepada segala yang berlaku.
TERIMA KASIH ANDA SEMUA
SAYANGGGGGG AWAK-AWAK !!

Monday, December 6, 2010

babies

 babies , aren't they cute ?

soooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt. :)

P/S :can I have 1 like this?
mesti tertanya-tanya kan kenapa post pasal baby ?
bukan sebab nak anak taw..
mmg nak tapi belum tiba masanyaa lagi..haha
ni semua sebab tragedi ahad lepas.
lepas jog kat DESAP---C---
terserempak dgn satu ank mat saleh , cumeeeelll
sangat..
dia ngan ayah dia.
eka : what is ur name ?
baby : udubabape.
daddy : hahaha
eka : boy or girl ?
daddy : boy
eka : how old is he ?
daddy : 14-months
eka : ohh , okayy..hello
baby : bubulapedabu
eka : wapadebubukjshda
baby : dada
eka :padebubulapapa
daddy : what is he saying ?
eka : I DONT KNOW , hahah
daddy : hahahah

time nak balik jmpe lagi sorang..
nak tegur , tapi dia lepas nangis..ayah dia dukung
then letak dia kat bawah , 

daddy : lulu , right here.come on !
baby girl : naaaaa
daddy : lulu , come on playground is right there.
baby girl : naaaaa.. :'(

comel kan merekamereka ini , apa nak jadi yang sanggup buang bayi ini kann ?
dah buat perkara terlarang , buang je anugerah tuhan bagi..
tak patut langsung.
dah tahu tak sanggup jaga tak payah nak buat..
pape pun , ape yang berlaku kita jadikan tauladan supaya tak sanggup buat sedemikian

winkwink :)

041210

hmm , 041210
a day to remember , hehe..
celebrating ayahde's bday at NASI ARAB TTDI , SHAH ALAM.
haa , surprisingly.. I had to drive my uncle's car..and he didnt want his daughter to drive..
suspicious kann ?
haha..
kami pergi 2 keluarga satu abah drive , lagi satu me yg drive..heehee..
kereta kembar..camry putih satu.camry grey satu..ohh yeayh !
so , kami tade kek..mkn nasi arab dan kenyang sampai pagi..lalallalala
dah sampai sane , tunggu uncle ngan aunty y lain..
and MAKAN..
duk rumah kerja makan , makan , makan,dan makan..
repeat M-A-K-A-N..
lepas makan , gambar , gambar , gambar..
hheheheh
:)
 atif and afiq
 atok
 k.nis



 percaya tak dorang ni sebaya ?


 kegilaan
 terlebih gila !

 si tinggi !


 happy bday , ayah de

mak teh , enda , makde.
we do have so much fun
and yet , I love them SO MUCH
winkwink 
;)